Healing / Reading

Tijdens een healing of een reading werk ik met het energieveld om je heen, je aura. Hierin sla je allerlei informatie op die je in je leven verzamelt. Dit gebeurt zowel bewust als onbewust. Hierdoor is maar een deel van alle informatie in je ‘systeem’ beschikbaar en bekend aan jou. Er is dus sprake van verborgen kwaliteiten maar ook van verborgen overtuigingen.

Reading

Een reading is een techniek waarbij ik die onbewuste informatie naar boven breng. Deze informatie gaat dan over actuele thema’s die op dit moment spelen in je leven (je kan zelf een vraag of onderwerp aangeven voor een reading). Vaak gaat het over overtuigingen die je overgenomen hebt van  anderen of die je zelf hebt ontwikkelt door gebeurtenissen in je leven. Overtuigingen die voorheen positief werkten, kunnen zich later tegen je keren en belemmerend werken. Door je hiervan bewust te worden kan je er anders mee omgaan. Een reading geeft daardoor nieuwe inzichten waardoor je nieuwe stappen kan maken.

Healing

Tijdens een healing kijk ik waar de energie niet lekker stroomt in jouw eigen ‘systeem’. Door het oplossen van de blokkades in je systeem, gaat je energie weer stromen. Je ervaart daardoor vaak een gevoel van ontspanning en (nieuwe) ruimte. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en functioneer je prettiger.

Een reading of healing kan een onderdeel tijdens de coaching zijn maar ook los aangevraagd worden.